Ми Вам зателефонуємо

м. Львів. Котлярська 2. (032)297-16-45 (067)756-58-76

Ukrainian English French German Italian Polish Russian Spanish
Раннє бронювання осінь-зима 2017-2018 ВІДКРИТО! тел:067-756-58-76

ДО ВАШОЇ УВАГИ з 23.06.2015 консульства та візові центри країн Шенгенської угоди, підключаються до Єдиної візової інформаційної системи. Головне нововведення даної системи - видача біометричних віз.

Порядок подання документів не змінився, окрім необхідності особистої присутності заявника в будь-якому зручному Візовому центрі для подачі дактилоскопічних даних (відбитків пальців).

 

Необхідні документи для поїздки в Чорногорію літаком
(в'їзд в країну для громадян України, Росії безвізовий)
- закордонний паспорт . Продовжені паспорти приймаються

Необхідні документи для оформлення транзитної візи в Угорщину для автобусних турів в Чорногорію та турів під власний доїзд (оформляється транзитна угорська віза. Консульський збір 40 євро; діти та студенти віком до 21 р., пенсіонери - 10 євро).

-  анкетні дані

- закордонний паспорт (термін дії паспорту має бути 6 міс. до дати повернення, має бути чистий розворот;продовжені паспорти НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ!!!

- копії сторінок внутрішнього паспорту (всі сторінки, де є записи);

- копія 1-ої сторінки закордонного паспорта та копії шенгенських віз, виданих за останні 3 роки;

- 2 нові кольорові фото 3.5х 4.5 см ( на вписаних дітей також ), на білому фоні, щоб лице займало 60-80% фото. Не скановані!;

- для працюючих: довідка з місця роботи на бланку фірми з розбивкою заробітної плати за останні 6 міс., з вказанням всіх реквізитів фірми, посади та розміру окладу, завірена мокрою печаткою фірми та підписами директора і головного бухгалтера та із фразою, що на час поїздки зберігається робоче місце та оклад. Якщо заробітна плата менше 2 тис. грн./1міс - довідка з банку про наявність рахунку та залишку коштів (рекомендована сума залишку 2-5 тис. грн та більше). Якщо нема довідки з банку, тоді нотаріальна заява про спонсорство когось з близьких родичів, друзів чи знайомих+ копія укр. паспорта особи, що спонсорує+ довідка з місця роботи на бланку фірми з розбивкою заробітної плати за останні 6 міс., з вказанням всіх реквізитів фірми, посади та розміру окладу, завірена мокрою печаткою фірми та підписами директора і головного бухгалтера + копія трудової книжки, завірена печаткою фірми.

- копія трудової книжки -1 а сторінка та остання сторінка, на якій зроблено запис, завірені печаткою фірми та підписом директора;

- для студентів: копія студентського квитка, овідка з місця навчання, довідка з банку про наявність рахунку та залишку коштів (рекомендована сума залишку 2-5 тис. грн та більше). Якщо нема довідки з банку, тоді нотаріальна заява про спонсорство когось з батьків чи близьких родичів+ копія укр. паспорта особи, що спонсорує+ довідка з місця роботи на бланку фірми з розбивкою заробітної плати за останні 6 міс., з вказанням всіх реквізитів фірми, посади та розміру окладу, завірена мокрою печаткою фірми та підписами директора і головного бухгалтера + копія трудової книжки, завірена печаткою фірми.

- для пенсіонерів: копія пенсійного посвідчення, довідка з Пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 міс., довідка з банкку про наявність рахунку та залишку коштів. ( Рекомендована сума залишку 2-5 тис. грн та більше). Довідка обов'язкова для осіб, розмір пенсії яких менше ніж 1,5 тис грн/міс. Якщо розмір пенсії більший, то довідка є рекомендованою, але не обов'язковою.
Якщо немає довідки з банку, тоді нотаріальна заява про спонсорство когось з близьких родичів, друзів чи знайомих+ копія укр. паспорта особи, що спонсорує+ довідка з місця роботи на бланку фірми з розбивкою заробітної плати за останні 6 міс., з вказанням всіх реквізитів фірми, посади та розміру окладу, завірена мокрою печаткою фірми та підписами директора і головного бухгалтера + копія трудової книжки, завірена печаткою фірми.

для приватних підприємців: копія свідоцтва про реєстрацію ПП, копія останнього квартального звіту або довідка з банку про наявність та залишок коштів на рахунку

для дітей: копія свідоцтва про народження, довідка з місця навчання, довідка з місця роботи когось з батьків + нотаріальна заява про спонсорство. Якщо дитина подорожує лише з одним з батьків – нотаріально завірена копія  дозволу на виїзд дитини за кордон. Оригінал дозволу передавати не потрібно, він мусить бути в туристів на руках в день виїзду в тур!

Останній термін прийому документів – за 10-14 днів до виїзду.

Необхідні документи для оформлення транзитної румунської візи
 
(оформляється індивідуальна транзитна румунська віза. Консульський збір 60 USD; діти та студенти віком до 21 р., пенсіонери - 10 USD).

-  анкетні дані

- закордонний паспорт (термін дії паспорту має бути 6 міс. до дати повернення, має бути 2 чисті сторінки!);продовжені паспорти НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ!!!

- копії сторінок внутрішнього паспорту (всі сторінки, де є записи);

- копія 1-ої сторінки закордонного паспорта та копії шенгенських віз, виданих за останні 3 роки;

- 2 нові кольорові фото 3.5х 4.5 см (на вписаних дітей також), обов’язково на білому фоні, щоб лице займало 60-80% фото. Не скановані!;

- довідка з місця роботи на бланку фірми з розбивкою заробітної плати за останні 6 міс., з вказанням всіх реквізитів фірми, посади та розміру окладу, завірена мокрою печаткою фірми та підписами директора і головного бухгалтера та із фразою, що на час поїздки зберігається робоче місце та оклад. 

- довідка з банку про наявність рахунку із вказанням залишку коштів на ньому. Довідка з банку є обов'язковою.

для студентів: довідка з місця навчання, копія студентського квитка.

для пенсіонерів: копія пенсійного посвідчення, довідка з Пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 міс. 

для приватних підприємців: копія свідоцтва про реєстрацію ПП., оригінал довідки про доходи за останній звітний період (з податкової інспекції), довідка з банку про рух коштів

для дітей: копія свідоцтва про народження, довідка з місця навчання 

- документи на автомобіль: копія Зеленої карти, копія тех. паспорта автомобіля, копія прав водія

Останній термін прийому документів – за 10-14 днів до виїзду.